Dit ben ik

Welkom op The Movement Coaching & Training.
Mijn naam is Christel Hendriks.

Na mijn studie aan de HEAO ben ik gestart bij een van de grootste banken van Nederland. Ik werk daar nu alweer heel wat jaren, met veel plezier, als leidinggevende. Naast mijn werk heb ik diverse studies gevolgd op het gebied van coaching. Recent heb ik mijzelf gespecialiseerd als wandelcoach door een opleiding te volgen op dit gebied. Naast deze praktijk gerichte opleidingen volg ik op dit moment een master in Toegepaste Psychologie.

In mijn werk als leidinggevende heb ik al heel wat medewerkers mogen coachen en trainen en ik zie daarom in de praktijk veel mensen die met diverse vraagstukken worstelen. Het gaat veelal om professionals die vinden dat ze niet voldoende uit de verf komen. Ze maken lange dagen, zijn moe en hebben steeds minder energie. Ook de zin in het werk is vaak ver te zoeken. Ze krijgen niet helder wat helpt of vinden oplossingen die alleen op korte termijn wat verlichting geven. De ingesleten patronen zijn lastig te doorbreken. Gesprekken met dierbaren en collega’s brengt hen onvoldoende verder.

Gelukkig erkennen steeds meer mensen dat het helemaal niet vreemd is om professionele hulp in te schakelen in de vorm van een coach. Dit helpt om echt succesvolle veranderingen te maken en een duurzame oplossing te vinden.

Zelf heb ik voor mijn persoonlijke ontwikkeling ook diverse malen de expertise van een coach ingeschakeld. Op deze manier heb ik veel geleerd over mezelf en deze trajecten hebben een grote bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Met name het wandelcoachtraject heeft mij geholpen resultaat te boeken en dromen te verwezenlijken.

Het begeleiden van mensen met coachvragen is mijn passie. Mijn liefde voor coaching is zo groot dat ik in 2015 een eigen platform in coaching en training genaamd, The Movement, heb opgericht

The Movement staat voor in beweging komen, zowel fysiek als mentaal. De coaching vindt plaats al wandelend in de natuur. Het wandelen en de natuur helpen direct om los te komen van vaste patronen en daarnaast werkt de natuur inspirerend en rustgevend. Het helpt om oplossingen te vinden op moeilijke vraagstukken.

Worstel jij met een vraag waar je maar niet uitkomt en wil jij graag gecoacht worden neem dan contact met mij op!